Apasa LIKE si se inchide !

miercuri, 12 iulie 2017

Unknown

Cine este Crina Abrudan ? Nunta dintre Crina Abrudan si Gabi Popescu .

Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.
Crina Abrudan (38 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, dar nu stă degeaba. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă, dar se pare că nu pare deloc tentată să revină în breaslă. Recent, blonda şi-a anunţat pritenii fericită că şi-a deschis o mică afacere "acasă". În complexul unde şi-a achiziţionat în urmă cu trei ani un apartament, vedeta a cumpărat un spaţiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă.
Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.
Peste doua zile va avea loc și petrecerea de nuntă. Vor fi 120 de invitați, nu 300, aşa cum s-a spus. Le vor canta cei de la Fly Projects, Loredana Groza, iar distracția va fi la cote maxime. În ziua cununiei civile, mirii au mers la masă cu nașii și prietenii.
"Am patru nume acum. Ioana Crina Abrudan Popescu.  Ne-a cununat Gabi Firea, în calitate de primar al Capitalei. Nu sunt însărcinată. Dupa nuntă cred că am nevoie de o săptămână să dorm. Nu plecăm acum în luna de miere, ci la iarna, pentru că mie nu-mi place frigul. Rochia de la cununie am ales-o ieri. E de la Marie Olie. De la Tel Aviv (Galia Lahav) am cumpărat rochia de mireasa, care este tip sirenă", a declarat Crina, fericită în ziua marelui eveniment.
Naşi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia sa, Luminița.

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :