Apasa LIKE si se inchide !

sâmbătă, 15 iulie 2017

Unknown

Cine este in spatele lui Mihai Tudose ! Demascarea noului premier al Romaniei !

Cine a stat de fapt în spatele numirii lui Mihai Tudose pentru funcția de premier ?

Este deja evident că demiterea lui Sorin Grindeanu nu are nimic de-a face cu întârzierea programului de guvernare (utopic) al PSD. Și asta pentru că Mihai Tudose este ministrul din Guvernul PSD care nu a bifat niciuna dintre măsurile pe care ar fi trebuit să le ia, deținând importantul portofoliul al Economiei.

Drept premiu probabil a primit funcția de premier, ceea ce a stârnit o serie de controverse nemaîntâlnite până acum. Nici jurnaliștii de dreapta, nici cei de stânga nu îl consideră pe noul prim ministru desemnat potrivit pentru funcție și asta în special din cauza legăturilor cu serviciile secrete, evidențiate și în CV.
Mai mult de atât, Tudose este premierul care nu vorbește nicio limbă străină și asta într-un context internațional în care comunicarea este și ea globală.
Dar cine l-a impus totuși pe Tudose. Adrian Moraru, directorul adjunct al Instititului de Politici Publice și fost consilier al ministrului de Interne în Guvernul Cioloș susține, pe pagina lui de facebook că Tudose „Este al doilea PM pus de Hellvig, dupa Ciolos. Sa bem, sa ne veselim”.
Dacă este corect ceea ce spune, putem afirma cu tărie că actualul director operativ al SRI, Eduard Hellvig este cel mai puternic om din România la ora actuală.


Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :