Apasa LIKE si se inchide !

marți, 11 iulie 2017

Unknown

Cum se programeaza PC-ul sa se opreasca la o anumita ora ! TUTORIAL !

Am să vă arăt o metodă simplă de a vă programa calculatorul sau laptopul să se închidă la un anumit interval de timp, acest lucru este util atunci când dispozitivul, execută o sarcină, dar dvs. trebui să plecaţi, sau aveţi altceva de făcut decât să aşteptaţi să terminat sarcina pentru al închide.

 Să spunem că instalaţi un program, că descărcaţi un joc, sau că i-aţi încredinţat o altă sarcină în desfăşurare însă timpul nu vă mai permite să aşteptaţi finalizarea acesteia, sau vă uitaţi la un film, ascultaţi muzică în surdină la culcare şi nu mai vreţi să vă daţi jos din pat pentru a închide calculatorul în toate aceste situaţi dar şi în altele puteţi programa calculatorul sau laptopul să se închidă la o anumită oră, fără să instalaţi nici un program.

  Tot ce aveti de facut e sa deschideti Run si sa sacrieti o comanda shutdown (Comanda de inchidere) -s (Start)  -t (scrieti in sec., cat timp vreti sa mai ramana deschis, peste cat timp vreti sa se inchida). Exp.
Start>Run>Shutdown -s -t 3600      (se închide calculatorul în o oră)
Shutdown -s -t 7200     (se închide calculatorul în 2 ore)
Shutdown -s -t 10800   (se închide calculatorul în 3 ore)
     După această comandă vă va apărea un mesaj de confirmare (daţi OK dacă vreţi să execute shutdown-ul după timpul indicat)
     Ca să opriţi numărătoarea inversă
Start>Run>shutdown-a



Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :