Apasa LIKE si se inchide !

marți, 11 iulie 2017

Unknown

Cine este cucuveaua mov ? S-a aflat in sfarsit cine este cucuveaua mov !

Sebastian Ghiţă a prezentat un document cu seriile bancnotelor folosite în flagrantul pe care i l-a făcut lui Sorin Ovidiu Vîntu. El susţine că le-a transmis, pe adresa de mail cucuveauamov@ gmail.com, Laurei Codruţa Kovesi. Aceasta şi consiliera ei Dana Tiţian ar fi condus ostilităţile în dosarul Realitatea Media

Fostul deputat spune că are dovezi că mailul cucuveauamov@gmail.com apar ține Laurei Codruța Kovesi: „Aceste mailuri există, pot fi expertizate electronic, nu sunt doar tipărite pe hârtie și cred că atunci când într-un astfel de mail, lângă adresa doamnei Kovesi, cucuveaua mov, vedem și adresa consilierei sale apropiate, Dana Tițian, începem să ne gândim de două ori dacă nu cumva mailul este al doamnei Kovesi. Dar când ne uităm pe un alt document, un document care arată ce s-a întâmplat în acel dosar și ne arată o chestiune fără putere de tăgadă - seriile banilor, bancnotelor, în flagrantul de la Realitatea. Au fost transmise de către mine pe acest mail doamnei Kovesi și aceste serii pot fi foarte ușor verificate de către oricine în dosarul care s-a aflat pe rolul instanțelor. Nu mai poate să spună nimeni, nici măcar doamna Kovesi că dânsa nu folosea acest mail, cucuveaua mov, că Dana Tițian nu era consiliera dânsei și că nu au fost persoanele care au condus ostilitățile în dosarul Realitatea Media”.

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre “cucuveaua mov”, o nouă dovadă a lui Sebastian Ghiță împotriva Laurei Codruța Kovesi. Deputatul spune că șefa DNA folosea un mail neoficial prin care comunica cu el despre cazul plagiatului.
''Cucuveaua mov'' era adresa pe care se presupune că o folosea Kovesi.

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :