Apasa LIKE si se inchide !

miercuri, 12 iulie 2017

Unknown

Ce este un antreprenor ? Definitie !

Un antreprenor este o persoană fizică sau juridică care se obligă, pe baza unor clauze și condiții contractuale, să execute (întreprindă) diferite lucrări (industriale, de construcții etc.) în beneficiul altei persoane sau organizații, în schimbul unei sume de bani dinainte convenite. El este un tip de agent economic reprezentativ în economia de piață care adoptă un comportament întreprinzător, de esență activă și inovatoare, specific sistemelor economice bazate pe concurență, risc și inițiativă privată.

 Bineînţeles, a fi antreprenor aduce o mulţime de avantaje: vei face mai mulţi bani, veifi propriul tău şef, îţi vei stabili singur programul de lucru, vei putea lua singur decizii, vei lucra cu oameni pe care tu i-ai angajat şi vei crea astfel noi locuri de muncă şi, nu în ultimul rând, te vei bucura de aprecierea celorlalţi. Toate aceste avantaje provin de la capacitatea cuiva de a fi responsabil. De aceea, antreprenorii văd un raport direct între bani şi responsabilitate: cu cât vrei să câştigi mai mulţi bani, cu atât mai mult e nevoie de responsabilitate bine definită.


Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :